“Casa del mongo”

“Casa del mongo”

Vi har nu været i Spanien og aflevere to af vores beboelsesvogne med lastbil hos Jos og Beppie på Casa del Mundo (Verdens Huset) i Tibi, tæt på Alicante. Fremover vores feriehus om vinteren. 

Du kan komme til at se det hele med egne øjne, hvis du kigger forbi restauranten på ”Casa del Mundo” eller lejer en af de nostalgiske vogne i en ferie. Vores vogne kan du leje fra maj måned af. 

Kig ind på: www.casadelmundo.nl 

Flere fotos af vognene 

Cirkusvognen, som står på Dodgen, har fulgt Tonny gennem snart 30 år og har haft forskellige udseender undervejs. I Spanien undergik den endnu en forvandling. Sammen med Piet, (også bosidende på Casa del Mundo) skiftede vi hele yderbeklædningen og malede den med bejse, som er det eneste der kan klare solens stråler sydpå. Det var et dejligt arbejde, solen skinnede og vi havde vognen som eneste fokus ud over ferie ind imellem. Da vi tog derfra var Piet godt i gang med at skifte al den indvendige beklædning, så den kan leve op til den flotte stand, som Casa del Mundos vogne er i. Den anden vogn, ”Elefantvognen”, måtte vi efterlade i Frankrig efter et uheld og herefter få den bragt med en fragtvogn. Vognen har Tonny hentet engang hos familien i Polen, den skal have knap så stor en omgang, men begge vogne skal lejes ud om sommeren sammen med et udendørs bad, toilet og køkken – om vinteren er de Cirkus Mongos feriebolig. Cirkusvognen kan vi turnere rundt i som vi vil.