Cirkus

”Cirkus Mongo”

– det ganske umulige, ualmindelige, allermindstelille cirkus

Trifolikom med et udvalg af sine numre og et par af hans mange kollegaer i en forrygende cirkusforestilling, sammensat efter ønske og behov.
Varighed: 25-60 min.
Vi kan varmt anbefale:

Professor Trifolikom, Frk. Koefoed og musikeren Frank Thierry, der tilsammen skaber et yderst usædvanligt univers i det lille stribede cirkustelt. 

Du vil opleve Trifolikoms tryllefærdigheder henvende sig til elendige alvorlige og alvorligt enfoldige. Multitaskeren vil fjernstyre publikum og forvirre frivillige assistenter med snore og sakse. Akkompagneret af kapelmesterens forførende undertoner vil Frk. Koefoed indtage scenen med sang, stokkeakrobatik, smidighedsdressur og en sjældent set mavedans. Men de skarpsindige vil hurtigt opdage, at der bag dette artistiske ydre gemmer sig et uroligt sjæleliv med kærlighedstraumer, angst og livsløgne – og en længsel efter accept af kroppens besynderlige udposninger. Skulle Rocker Kurt dukke op, vil han feje alle følelser af scenen med sin jordnære gang og hang til sydfynske frugter. Det kan være du vil opleve de to komikere under stor koncentration fylde scenen med sort magi i et fælles mystisk nummer. Mere siger vi ikke, men meget andet kan ske.

 

Frank Thierry er medejer af Cirkus Krone, hvor han har deltaget med familien siden han var barn. Janne Kofoed har mange år på bagen som komiker. Hun har tidligere optrådt i det hestetrukne Cirkus Freja sammen med Tonny

Trifolikom, som startede sin karriere som barn med at optræde på hestemarkeder sammen med sin bedstefar. Der er således ingen tvivl om, hvor de tre har deres rødder.